Friday, March 15, 2013

...ja Suomessa ollaan.

Tulin takaisin maanantaina ja tässähän sitä onkin saanut säätää. Kummasti lomakkeita tulee täytettyä kun on menettänyt kaikki korttinsa ja henkkarit! Plus vakuutus. No, sainpahan hyvää kuvamateriaalia poikaystävän kameralla tuhosta.
Meikäläisen huone uudelleensisustettuna! Vas. puolisesta lipastosta löytyi pari hassua vaatetta sentään.

Olohuone. Telkkari on vielä pystyssä!!! Ei tosin silti toimi... :D

Autotalli, jossa oli kanssa varsomistalli. Rikkin ruumis löytyi tämän kaiken keskeltä hiiltyneenä.
Suomessa oon mennyt Pradalla nyt pari kertaa kun yksi vuokraajista on sairaslomalla. Kyllä se vaan niin on, että oma hevonen on paras hevonen! Pikku rimppakinttu se on, mutta nyt lihotuskuurilla ennen kevään varsakokeiluja. Se saa nyt aamulla 0,5 L kauraa ja illalla tällaisen mössön:
-1 L Greenline
-0,5 L Racing Protein
-1,5 dl rypsiöljy
-Mineral plus
-Progut
-B-vitamiinilisä

Se on kyllä ratsuna hieman hankala, tai siis ei se tee mitään tyhmää kuten pukkeja tai säiky, mutta se on vaan niin pirun herkkä. Toisaalta tykkään että hevosella on oma moottori(!) ja että ratsastaja joutuu itse hillitsemään oman istunnan, erityisesti kädet. Sinänsä harmittaa että jouduin lähtemään aikaisemmin jenkeistä koska olin tosi hyvällä mallilla friisiori Benten kanssa ja olisin voinut kisata sillä. Toisaalta mun kisavaatteet paloi... Kevät näyttää muuten aika kiireiseltä hevostelun suhteen; kiimojen tarkkailu alkaa jonka lisäksi rekisteröin (myöhässä) ja kantakirjaan Pradan Finnish Warmblood kantakirjaan! Pitää kanssa tehdä kakkosorivalinta (o-ou!) jossa minua onneksi auttaa Schockemöhlen orien maahantuoja. Tällä hetkellä oma top 3 on 1. Fürstenball 2. Bretton Woods 3. Don Schufro. Tai en tiedä kummin päin 2 ja 3 valinnat menevät... se on niin vaikeaa!!! Anyways tekemistä riittää ja pidän bloginkin elossa.

Prada oli saanu viikset.

1 comment:

  1. Miltäs Pradan on nyt "tauon" jälkeen tuntunut? :)

    Kun tuota sinun top3 katsoo, niin ykkönen miellyttää ehdottomasti minunkin silmääni!

    ReplyDelete