Tuesday, January 29, 2013

Huoh..

Hienoinen tauko kirjottamisesta lähinnä turhautumisen vuoksi. Todella turhaa draamaa, kun tilan omistajan Ginan isä on vakavasti sairas ja Gina stressaa (ymmärrettävistä syistä koko ajan) ja ottaa vihansa/turhautumisensa meihin ja varsinkin minuun... mikään ei ole hyvin ja teen kaiken väärin jne. Gina haluaa nyt itse ratsastaa Churchilliä, koska nykyinen kilpahevonen halutaan nurkista pois ettei se hajoa käsiin. Ihme touhua, mutta eipä ole minun hevonen.. Nykyään kilpahevosten treeni on muutenkin niin kyseenalaista, tuntuu että terveen kilpahevosen löytäminen on mahdottomuus. Voyt (i. Flemmingh) tarvitsee muutaman kerran vuodessa 500 dollarin arvoiset piikit takakintereisiin jotta pystyy edes tekemään koottuja liikkeitä, jonka lisäksi kiropraktikon käynnit, eläinlääkärihoito sen herkkään selkään.. Voyt on siis upea inter II tasoinen ruuna, mutta lähinnä rahareikä tällä hetkellä ja myynnissä kevyeen 100 000 dollarin hintaan.

Elikä olen nyt ratsastanut kahta oria; Benteä (Pyhä Yrjö-tasoinen friisi) ja Frenchya, ketä edelleen inhoan. Eilen kävi kengittäjä, pieni hupsu meksikolainen mies, joka kyllä osasi hommansa. Suurin ero suomalaiseen kengitykseen oli se, että kengittäjällä oli oma pikku "uuni" jossa kengät kuumennettiin ja sovitettiin sihisevänä kavion muotoon. Ei siis pauketta ja takomista, mutta palaneen kavion haju (hyi stna). Kuuden hevosen kavioiden huolto (kaikkia ei kengitetty) 350 dollaria.

Seuraavat postaukset tulevat olemaan Bentestä (teen illalla loppuun) ja todella tärkeä postaus siitostammojen laiminlyönnistä ympäri maailmaa(!!)

No comments:

Post a Comment